Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka173g19kcal1.9g1.9g0.3g1.7g
Lanttu 267g77kcal2.7g12.3g0.8g4.8g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 173g31kcal1g4.3g0.7g1.2g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g6.7g21kcal0.1g5.3g0g0g
Sinappi 6.7g8.8kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g6.7g11kcal0g2.7g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g133g40kcal1.3g5.3g0.4g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g906kcal21.6g106.8g33.6g33.8g
Valittu annoskoko1160g453kcal10.8g53.4g16.8g16.9g
Annoskoko puolitettuna580g227kcal5.4g26.7g8.4g8.5g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091