Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g267g45kcal5.1g5.6g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 533g1181kcal93.3g0g90.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g4304kcal245.8g30.6g356g7.6g
Valittu annoskoko1160g2152kcal122.9g15.3g178g3.8g
Annoskoko puolitettuna580g1076kcal61.5g7.7g89g1.9g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492