Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali671g142kcal8g22.8g1.3g14.1g
Porkkanaraaste 200g335g91kcal2g17.8g0.7g8.4g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g50g51kcal0g10.6g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever101g680kcal1g1.2g74.4g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1928kcal22g105g152.8g45.2g
Valittu annoskoko1160g964kcal11g52.5g76.4g22.6g
Annoskoko puolitettuna580g482kcal5.5g26.3g38.2g11.3g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007