Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g995g279kcal6g59.2g2g24.9g
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g10.9g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste149g585kcal49.3g0g42.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1943kcal111.4g121.4g110.8g52g
Valittu annoskoko1160g972kcal55.7g60.7g55.4g26g
Annoskoko puolitettuna580g486kcal27.9g30.4g27.7g13g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922