Kalapata

Sulata kalakuutiot.

Kun ovat sulaneet niin laita ne veteen kiehumaan (kääntele välillä).

Lisää suolaa ja valkopippuria.

Laita keitinveteen puoli pussia kalakastiketta ja sekoita.

Pilko kolme kananmunaa ja laita ne kalakuutioiden päälle.

Näin ateria on valmis nautittavaksi esim.

keitettyjen perunoiden kera.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalakastike, blå band30g144kcal3.3g15.9g7.5g0.6g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g330g472kcal41.3g1g34g0g
Kalakuutiot findus 400g800g960kcal152g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g3152kcal393.2g33.8g163g1.2g
Valittu annoskoko1160g1576kcal196.6g16.9g81.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna580g788kcal98.3g8.5g40.8g0.3g
Arvot/100g100g136kcal16.9g1.5g7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48825