Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 39g29kcal5.2g0.4g0.2g2.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g68g607kcal0g0g67.5g0g
Ruisjauho, 1 dl281g900kcal30.9g179.9g6.5g39.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 155g486kcal16.3g91.8g3.4g8.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 169g468kcal3.4g5.1g47.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g169g326kcal32g0.2g21.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro56g17kcal1.2g2.4g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g5665kcal178g559.6g294g104.2g
Valittu annoskoko1161g2832kcal89g279.8g147g52.1g
Annoskoko puolitettuna581g1416kcal44.5g139.9g73.5g26.1g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407