Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 689g202kcal6.5g31g2.8g13.1g
Vesi, vesijohtovesi 4477g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 293g1060kcal23.8g231.2g1.6g5g
Kesäkurpitsa861g146kcal3.4g21.5g5.2g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g224g63kcal1.3g13.3g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)517g140kcal6.7g24.8g1g8.8g
Ruokaöljy keskiarvo 48g426kcal0g0g48.2g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 1033g1742kcal202.7g12.4g98.1g0g
Maissi jyvät 207g297kcal5.8g52.9g5g7.6g
Tomaattimurska 1033g304kcal5.8g54.8g2.1g19.6g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour517g1550kcal17.6g22.2g155g5.2g
Valkosipuli 52g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Suola, annos 3g52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11968kcal555.4g945g639.4g144g
Valittu annoskoko10000g5984kcal277.7g472.5g319.7g72g
Annoskoko puolitettuna5000g2992kcal138.9g236.3g159.9g36g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915