Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 350g134kcal3.5g24.2g0.7g8.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g1022kcal80.2g71.4g41.8g26.2g
Valittu annoskoko1162g511kcal40.1g35.7g20.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna581g255kcal20.1g17.9g10.5g6.6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711