Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 160g162kcal2.1g7.8g13.1g2.8g
Linssi, vihreä, go green340g1149kcal98.6g193.8g3.4g103.7g
Kikherne (Gogreen), annos 100g340g357kcal27.2g47.6g6.8g34g
Porkkana, keskikokoinen 65g170g48kcal1g10.1g0.3g4.3g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g100g115kcal6g5g8g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g4326kcal274g534.6g133.6g290.4g
Valittu annoskoko1162g2163kcal137g267.3g66.8g145.2g
Annoskoko puolitettuna581g1082kcal68.5g133.7g33.4g72.6g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506