Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 466g355kcal8.8g72.2g0.9g4.7g
Rasvaton maito viro (Alma)129g43kcal4.4g6.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 303g1041kcal30.9g212.3g3.6g10.6g
Ohrajauho 128g420kcal10.6g82.6g2.6g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g4083kcal141.4g747.2g40.8g50.2g
Valittu annoskoko1162g2041kcal70.7g373.6g20.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna581g1021kcal35.4g186.8g10.2g12.6g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369