Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 313g145kcal1.6g26.2g0.6g5.9g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.8g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g75g270kcal9g52.5g1.8g3g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2325g1118kcal23g221.2g5g21.4g
Valittu annoskoko1163g559kcal11.5g110.6g2.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna581g280kcal5.8g55.3g1.3g5.4g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483