Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g400g140kcal14.8g17.2g1.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 300g1035kcal16.5g228.5g3.6g3.7g
Becel olive (Becel), annos 100g60g210kcal0g1.8g22.8g0g
Mansikka 200g93kcal1g16.8g0.4g3.8g
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g3726kcal66.2g711.6g57g18.4g
Valittu annoskoko1165g1863kcal33.1g355.8g28.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna583g932kcal16.6g177.9g14.3g4.6g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108