Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 90g11kcal1g0.9g0.2g0.9g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g27g6.7kcal0.7g0.5g0.1g0.4g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 450g91kcal2.2g17.6g0.3g2.7g
Cantaloupe meloni225g45kcal1.3g9.2g0.2g2g
Mansikka 225g105kcal1.1g18.9g0.4g4.3g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g90g290kcal19.8g1.3g22.5g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.6g0g
Oliiviöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g9g4kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g13g12kcal0.1g2.3g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g1798kcal53g103.4g123.2g22g
Valittu annoskoko1166g899kcal26.5g51.7g61.6g11g
Annoskoko puolitettuna583g450kcal13.3g25.9g30.8g5.5g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189