Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste150g588kcal49.5g0g42.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2332g1953kcal111.8g122g111.4g52.2g
Valittu annoskoko1166g977kcal55.9g61g55.7g26.1g
Annoskoko puolitettuna583g488kcal28g30.5g27.9g13.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922