Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g31g14kcal0.7g1.9g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g14g16kcal1g2.8g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g38g13kcal0.6g2.6g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g122kcal6.6g19.2g1g4.2g
Valittu annoskoko117g61kcal3.3g9.6g0.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna59g31kcal1.7g4.8g0.3g1.1g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.2g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946