Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g23g5.6kcal0.2g1.1g0g0.6g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 31g22kcal0.6g4.5g0.1g0.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g184kcal12.4g12.8g8.8g2g
Valittu annoskoko117g92kcal6.2g6.4g4.4g1g
Annoskoko puolitettuna59g46kcal3.1g3.2g2.2g0.5g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759