Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g100g35kcal1g6.8g0.5g1.4g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g7.5g23kcal1.4g0g1.9g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g2.2g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow1.9g4.7kcal0g0.1g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g148kcal5.2g14.4g7.8g3g
Valittu annoskoko117g74kcal2.6g7.2g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna59g37kcal1.3g3.6g2g0.8g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.1g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094