Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow31g109kcal2.5g24.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g521kcal29.2g50.8g22.2g1.8g
Valittu annoskoko117g260kcal14.6g25.4g11.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna59g130kcal7.3g12.7g5.6g0.5g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728