Mustikkapullamuffinssit

Lämmitä maito ja jogurttirahka 37C, ja sekoita.

Lisää 2pss kuivahiivaa, 3dl makeutusjauhe, 1tl suola ja 1rkl kardemumma sekä kanamuna.

Lisää samalla vatkaten vehnäjauhot.

Taikinan tulee jäädä löysäksi.

Anna kohota 20-30min.

Jaa taikina muffinssivuokiin (n.24kpl pienehköjä ) tai kaada piirakkapellille.

Paista n.30min 200-225'C, aluksi 225'c n.15min ja loppuaika 200'c.

Paistoaika riippuu uunista, eli tarkkaile uunia läheltä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.6g5.8kcal0.7g0.6g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai29g100kcal3.4g20.3g0.6g0.9g
Jogurttirahka, maustamaton (Ehrmann), annos 250g18g11kcal1.4g0.9g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe, Pirkka1.8g6.6kcal0g1.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Mustikka metsä- 29g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g299kcal13.6g54.6g2.2g4g
Valittu annoskoko117g150kcal6.8g27.3g1.1g2g
Annoskoko puolitettuna59g75kcal3.4g13.7g0.6g1g
Arvot/100g100g128kcal5.8g23.3g0.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389969