Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)19g20kcal3g0.4g0.7g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Munakoiso 25g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kikherne säilötty Bonduelle17g22kcal1.1g3.3g0.5g0.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.5g5kcal0g0g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g155kcal9.6g14.8g5.8g4.6g
Valittu annoskoko117g77kcal4.8g7.4g2.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna59g39kcal2.4g3.7g1.5g1.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83880