Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen19g27kcal3.8g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g6.4g22kcal0.4g4.9g0.1g0.1g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g5.1kcal0.4g0.4g0.2g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.3g6.8kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%7.5g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.6g25kcal0g0g2.9g0g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g239kcal12.2g21.2g11.6g2.4g
Valittu annoskoko118g119kcal6.1g10.6g5.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna59g60kcal3.1g5.3g2.9g0.6g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230179