Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 58g66kcal12.3g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g139kcal25g1.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko118g69kcal12.5g0.6g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna59g35kcal6.3g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g59kcal10.6g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564