Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 27g6.6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Broileri rintafile,maustamaton27g28kcal6.3g0g0.3g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g11g39kcal3.1g0.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g278kcal23.6g3.8g17.8g2.6g
Valittu annoskoko118g139kcal11.8g1.9g8.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna59g69kcal5.9g1g4.5g0.7g
Arvot/100g100g118kcal10g1.6g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874