Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow12g9kcal0.5g1.5g0.1g0.4g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)6.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g18g31kcal3.5g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g140kcal9.4g11.2g5.6g1.8g
Valittu annoskoko118g70kcal4.7g5.6g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna59g35kcal2.4g2.8g1.4g0.5g
Arvot/100g100g59kcal4g4.7g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278