Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g90g85kcal17.9g0g1.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g10g27kcal0.3g0.5g2.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]18g60kcal2.1g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g344kcal40.6g1g21.8g0g
Valittu annoskoko118g172kcal20.3g0.5g10.9g0g
Annoskoko puolitettuna59g86kcal10.2g0.3g5.5g0g
Arvot/100g100g146kcal17.2g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270