Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 16g47kcal2.8g7.6g0.2g1.7g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 16g20kcal3.4g0g0.7g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g4.7g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g168kcal14.2g17.4g3.6g4.4g
Valittu annoskoko118g84kcal7.1g8.7g1.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna59g42kcal3.6g4.4g0.9g1.1g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346