Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu582g734kcal64g1.7g52.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g18g69kcal0.3g16.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g169g1015kcal40.6g11.2g91.4g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g113g824kcal1.1g1.1g90.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g373kcal2.3g3.4g39.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g11g43kcal0.2g10.6g0g0g
Mantelilastu (A la meira)158g948kcal37.9g10.4g85.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g8028kcal293.4g114.8g717.8g0g
Valittu annoskoko1170g4014kcal146.7g57.4g358.9g0g
Annoskoko puolitettuna585g2007kcal73.4g28.7g179.5g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345