Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 336g556kcal56.3g0g37g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 41g106kcal11g0g6.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 240g793kcal4.8g7.2g84.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g541g189kcal9.7g34.6g1.1g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g3505kcal163.6g83.6g282.2g34.6g
Valittu annoskoko1170g1753kcal81.8g41.8g141.1g17.3g
Annoskoko puolitettuna585g876kcal40.9g20.9g70.6g8.7g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481