Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Limemehu (Tymbark), annos 100g150g72kcal0.1g18g0.1g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g176kcal0g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g959kcal14.2g116.4g46.2g21.8g
Valittu annoskoko1170g480kcal7.1g58.2g23.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna585g240kcal3.6g29.1g11.6g5.5g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314