Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g225g56kcal2.3g11g0.5g5.6g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 313g224kcal5.7g45.1g0.6g3.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl156g188kcal5.3g5.6g15.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g250g425kcal47.5g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g1841kcal123.6g127.4g86.8g18.8g
Valittu annoskoko1170g921kcal61.8g63.7g43.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna585g460kcal30.9g31.9g21.7g4.7g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759