Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman4367g7424kcal524g0g436.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)120g336kcal11.3g21.6g22.8g0.6g
Vesi2183g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2729g1638kcal27.3g122.8g109.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 328g1124kcal33.4g229.3g3.9g11.5g
Rypsiöljy 273g2414kcal0g0g272.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25869kcal1192g747.4g1691g24.2g
Valittu annoskoko10000g12935kcal596g373.7g845.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6467kcal298g186.9g422.8g6.1g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475