Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto200g679kcal40g0g57.9g0g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Parsakaali brokkoli 666g234kcal30.8g13g2g16.6g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)27g72kcal3.2g3.5g5.1g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g133g424kcal3.1g4g44g0g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2344g2926kcal159.8g58.2g218.8g38.4g
Valittu annoskoko1172g1463kcal79.9g29.1g109.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna586g731kcal40g14.6g54.7g9.6g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036