Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g143g142kcal12.6g10g5.1g1.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g400g680kcal80g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 629g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2344g1644kcal185.2g20g90.2g2.2g
Valittu annoskoko1172g822kcal92.6g10g45.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna586g411kcal46.3g5g22.6g0.6g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505