Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 600g105kcal11g2.4g3g11.4g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.2g2.8g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2345g3272kcal46.2g48.2g319.4g28g
Valittu annoskoko1172g1636kcal23.1g24.1g159.7g14g
Annoskoko puolitettuna586g818kcal11.6g12.1g79.9g7g
Arvot/100g100g140kcal2g2.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958