Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 526g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g300g60kcal3.9g9g0.6g0g
Rypsiöljy 41g359kcal0g0g40.6g0g
Emmental, mustaleima30g123kcal8.7g0g9.6g0g
Herkkusieni säilyke 255g43kcal5.4g0.5g0.8g6.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.5g0.7g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2349g1509kcal42.8g46.6g123.2g19.6g
Valittu annoskoko1175g755kcal21.4g23.3g61.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna587g377kcal10.7g11.7g30.8g4.9g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087