Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g375g150kcal1.9g45g0.7g0g
Juuressose Pirkka 500g375g150kcal2.6g33.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g11g101kcal0g0g11.2g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g34g94kcal6.4g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2349g1003kcal22.6g158.6g40g0.4g
Valittu annoskoko1175g501kcal11.3g79.3g20g0.2g
Annoskoko puolitettuna587g251kcal5.7g39.7g10g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.8g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522