Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 259g65kcal1.3g10.9g0.5g4.9g
Nauris 191g52kcal1.9g8g0.6g3.6g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 393g71kcal2.2g9.8g1.6g2.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 67g202kcal12.1g0.8g16.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu169g212kcal18.5g0.5g15.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2349g1435kcal79.6g105.8g70.4g26.8g
Valittu annoskoko1175g717kcal39.8g52.9g35.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna587g359kcal19.9g26.5g17.6g6.7g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713