Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g1000g330kcal6g56g2g25g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)90g567kcal0g0g63g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2350g2323kcal12.8g241.2g130g50g
Valittu annoskoko1175g1161kcal6.4g120.6g65g25g
Annoskoko puolitettuna588g581kcal3.2g60.3g32.5g12.5g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498