Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 500g977kcal93.4g0g67.5g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g208g73kcal5g9.8g1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)208g177kcal2.1g7.3g14.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%167g133kcal5.3g10g8.3g0g
Sipuli 92g28kcal1.1g4.4g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2350g2775kcal213.8g63g183.2g3.2g
Valittu annoskoko1175g1388kcal106.9g31.5g91.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna588g694kcal53.5g15.8g45.8g0.8g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329