Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g732g1917kcal127.3g0g146.3g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g64g192kcal2.2g2.9g19.2g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Korppujauho 37g134kcal3.8g27.4g0.4g1.9g
Vesi183g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 46g404kcal0g0g45.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g5380kcal271.6g75g423.8g7.8g
Valittu annoskoko1176g2690kcal135.8g37.5g211.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna588g1345kcal67.9g18.8g106g2g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807