Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 219g220kcal5.6g0.8g21g3.9g
Pekoni, paistettu 160g821kcal26.2g0g80.8g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti100g279kcal3.4g5.6g26.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl199g678kcal4g6g69.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g22kcal2.2g2.8g0.1g0g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g39.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g218kcal0.3g0.3g23.9g0g
Kasvisliemi laimennettu 199g19kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Lihaliemi laimennettu 199g38kcal0g6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g5294kcal84.6g44.6g530g8g
Valittu annoskoko1176g2647kcal42.3g22.3g265g4g
Annoskoko puolitettuna588g1324kcal21.2g11.2g132.5g2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804