Kaalipata

Suikaloi kaali, paloittele sipuli.

Ruskista jauheliha pannussa lisää vähän suolaa ja pippuria, freesaa myös sipulit ja kaalit.

Riisiä keitetään n. 2dl lihalientä kunnes neste on imeytynyt.

Sekoita kaikki ainekset ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle siirappi ja soija.

Mausta meiramilla.

Sekoita vielä.

Lopuksi Lihalientä niin paljon että peittyy.

Uuniin 175C.

Tunnissa on syötävää mutta mitä kauemmin hautuu sen parempaa. 3h pidän yleensä.

Nestettä voi lisäillä jos alkaa kuivua.

Stella79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi43g149kcal2.6g32.3g0.7g1g
Siirappi, tumma35g112kcal0g25.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Soijakastike10g6kcal0.5g1g0g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio11g27kcal1.9g0.3g2.1g0g
Kaali, valkokaali600g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Atria kevyt jauheliha350g595kcal66.5g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2357g2101kcal160.8g172.2g78.6g31.6g
Valittu annoskoko1179g1051kcal80.4g86.1g39.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna589g525kcal40.2g43.1g19.7g7.9g
Arvot/100g100g89kcal6.8g7.3g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43856