Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio451g406kcal20.3g22.5g27.1g0g
Paprika vihreä 113g24kcal1.1g2.8g0.3g2.1g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Sinappi 23g30kcal1g3.2g1.4g0.4g
Tilli, tuore 6.8g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kananmuna, keitetty 496g708kcal62g1.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g2379kcal172.4g64.6g159.8g9g
Valittu annoskoko1179g1190kcal86.2g32.3g79.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna590g595kcal43.1g16.2g40g2.3g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251