Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 563g388kcal28.5g52.6g2.2g17.4g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Cashewpähkinä 68g388kcal13.5g12.7g31.3g2.4g
Mineraalisuola keskiarvo 4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g4.5g18kcal2.3g1.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g2020kcal90.4g140.4g112.6g41.8g
Valittu annoskoko1179g1010kcal45.2g70.2g56.3g20.9g
Annoskoko puolitettuna590g505kcal22.6g35.1g28.2g10.5g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928