Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)9g57kcal0g0g6.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 8g27kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g233kcal1.2g24.2g13g5g
Valittu annoskoko118g117kcal0.6g12.1g6.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna59g58kcal0.3g6.1g3.3g1.3g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498