Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g37g73kcal7.3g0g4.8g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)1.1g7.7kcal0g0g0.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g18g12kcal0.3g2.7g0g0g
Suolapähkinä 0.5g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow60g24kcal1.2g4g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g259kcal18g13.8g13.8g3.6g
Valittu annoskoko118g130kcal9g6.9g6.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna59g65kcal4.5g3.5g3.5g0.9g
Arvot/100g100g110kcal7.6g5.8g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722