Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keskiarvo 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)31g38kcal0.7g8.5g0.1g0.2g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )23g32kcal3g1.5g1.6g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)19g31kcal4.7g0.2g1.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g13g16kcal0.4g0.2g1.5g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka6.2g24kcal1.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g298kcal21.2g23.4g13g1.4g
Valittu annoskoko118g149kcal10.6g11.7g6.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g75kcal5.3g5.9g3.3g0.4g
Arvot/100g100g126kcal9g9.9g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887