Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g19g17kcal3.6g0g0.2g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g19g16kcal2.3g0.2g0.6g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g24g8.5kcal0.4g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g5g8.5kcal0.9g0g0.5g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g134kcal14.8g5.6g5g0.6g
Valittu annoskoko118g67kcal7.4g2.8g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna59g34kcal3.7g1.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920