Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g22g38kcal4.4g0g2.2g0g
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ohrasuurimo 5.3g17kcal0.4g3.4g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g181kcal11.6g15.2g7.4g3g
Valittu annoskoko118g91kcal5.8g7.6g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna59g45kcal2.9g3.8g1.9g0.8g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.4g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363