Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 70g27kcal0.7g4.8g0.1g1.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Saksanpähkinä 4.9g34kcal0.7g0.2g3.2g0.8g
Vuohenjuusto President21g54kcal4g0.1g4.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g298kcal11.2g17g19.2g5.8g
Valittu annoskoko119g149kcal5.6g8.5g9.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna59g75kcal2.8g4.3g4.8g1.5g
Arvot/100g100g126kcal4.7g7.2g8.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701